Vasodilator

Vasodilator

- вазо-анаболна формула, без кофеин и без креатин
- високи дози вазодилатори, за максимален мускулен обем и размер
- сериозно увеличава синтеза на азотен оксид, чрез което драстично увеличава доставянето на кислород и градивни хранителни субстрати на мускулните клетки
- 100% чист от допинг продукт, предназначен за силно напреднали и професионални спортисти и атлети, търсещи реално увеличаване на постиженията, силата и издръжливостта


Бърза поръчка
*Тел.:

Коментар:

Въведете кода от картинката:

Моля, въведете своя тел. номер за да се свържем с Вас.


Описание

Търсите най-зверската тренировка, в комбинация с почти болезнено напомпване, нечовешка сила и безкрайна мощ? Но ви е омръзнало да се въртите в леглото и да броите овце, защото стимулантите ви държат будни, точно когато не трябва? Искате бустер без огромни количества въглехидрати и без креатин, които ви правят подпухнали като парче пица?

ТОГАВА Е ВРЕМЕ ЗА VASODILATOR!

Vasodilator е първият бустер, който черпи своя потенциал на действие, единствено от висококласни аминокиселини — нито една от тях не е включена в обичайната L-форма, а във вид на мощни комплексни AKG  нитратни и малатни съединения, в идеална дозировка за използване като спортна добавка.

Вазодилататорите са субстрати, които разширяват кръвоносните съдове. Продуктът Vasodilator на Peak International комбинира най-мощните вазодилататори и прекурсори на азотния оксид в екстремни дози, като по този начин създава хардкор добавка, за напомпването на вашите вени и подготвянето ви за безпаметно интензивна тренировка. Vasodilator ще предизвика безумно мускулно-анаболно напомпване, още докато загрявате. Почувствайте прилива на гореща кръв и спиращата дъха, дълготрайна мощ, докато концентрацията ви остава постоянно остра като бръснач и не мислите за нищо друго освен за вашата хардкор тренировка!

Vasodilator не съдържа креатин и има съвсем малки количества въглехидрати – нечовешката сила и издръжливост, по време на тренировката ви, се дължат единствено на вазо-анаболните аминокиселини и ковазодилататорите.

Предимствата му са очевидни - ще се насладите на една високо анаболна тренировка, с брутално мускулно напомпване и издръжливост. Ще сте толкова концентрирани, че няма да виждате нищо друго, освен уредите в залата, без да има опасност от предозиране на стимулиращи вещества, създаващи стресова катаболна реакция, която застрашава, както спокойния сън, така и мускулния растеж.

Още докато загрявате, кръвта ви ще кипи, а вените ви ще се пълнят с нея! Сега единствената мисия, която трябва да изпълните, е: ТРЕНИРАЙ, НАТРУПВАЙ и ПОРАСНИ!

Високо дозираните съставки на Vasodilator включват:

VASO-X-pander (за ненормално вазо-мускулно НАПОМПВАНЕ) – 8.750 мг! Комбинацията от аргинин алфа-кетоглутарат и аргинин нитрат, синергично действащата аминокиселина цитрулин (малат и нитрат), агматин сулфат и норвалин, предизвиква максимален синтез на азотен оксид, насочвайки кръвта към вашите мускули и създавайки високо анаболна среда.

Carno-VASO-dictators (за максимална аеробна и анаеробна сила) – 3.250 мг! Окислителните процеси в мускулите водят до ранно прекратяване на сериите и вие трябва да се опитате да ги отложите за максимално дълго време, ако искате да извлечете максимални ползи. Комбинацията от бета-аланин, хистидин и карнозин ще ви помогне да се изправите пред „врага“, защото тези субстрати действат именно като буфер за окислението в мускулите. Крайният резултат от вашите усилия ще бъде реален стимул за натрупване на мускули. В крайна сметка, искате бърз растеж.

VASObolics (вазо-анаболни хибриди) – 13.000 мг! Изключително вазо-анаболна матрица, изградена от „звездните съставки на мускулния растеж“ — високо дозирани комплексни съединения на BCAA и на глутамин. Вашите вени и мускули ще нарастват по-мощно от всякога, докато се атакува застрашаващия мускулите, катаболизъм и се стимулират процесите на синтез. Най-ефективните комплексни съединения на аминокиселините (малати, алфа-кетоглутарати), подсилени с нитратния прекурсор на азотния оксид, са главни участници в тази вазо-анаболна експлозия.

Синергичен VASO-бустер и усилвател на производителността – 4.000 мг! Тази комплексна матрица от хранителни среди за спортно хранене, усилва вазо-анаболния и ергогенен отговор към аминокиселините във Vasodilator, превръщайки го в супер оръжие в борбата ви с тежестите: глицин-пропионил-L-карнитин хидрохлорид (GPLC), ацетил-L-карнитин(ALCAR), триметил глицин (TMG), L-тирозин, микронизиран таурин, таурин-AKG, L-орнитин-AKG, глюкоронолактон, N-ацетил-L-цистеин, средноверижни триглицериди (MCT), алфа-липоева киселина (ALA), екстракт от шизандра, екстракт от женшен и екстракт от Rhodiola rosae.

Електролитен комплекс и витамини! Последно, но не и по важност, Vasodilator съдържа всички електролити, които тялото ви изразходва по време на едно вазо-анаболно хардкор изживяване в залата.

Начин на приемане

Дозировка: 30 г се разтварят в 400-500 мл вода и се приемат около 15-30 минути преди тренировка, на празен стомах. При професионални атлети е добре дозата да се увеличи до 40-45 г.

95,00 лв.

Възможни опции

Този продукт е закупен: 1 пъти