Whey Concentrate

Whey Concentrate

76% бързо усвоим протеин
45% EAAs и 22% BCAAs
Висока биологична стойност - 104
Уникален вкус
Съдържа ензима лактаза
Подходяш за сутрин след ставане, преди и след тренировка
 


Бърза поръчка
*Тел.:

Коментар:

Въведете кода от картинката:

Моля, въведете своя тел. номер за да се свържем с Вас.


Описание

Кратко описание на Whey Protein Concentrate

Whey Protein Concentrate осигурява до 76% ултра филтриран суроватъчен протеин (в зависимост от вкуса), който се абсорбира изключително бързо от организма и доказано изгражда и поддържа мускулната маса. Висококачественият Whey Protein Concentrate има висока биологична стойност от 104. Този протеин съдържа 45% незаменими аминокиселини (EAAs) и 22% BCAA и е функционално завършен чрез добавянето на 10 важни витамина. В допълнение, Whey Protein Concentrate съдържа ензима лактаза.

Какво мога да очаквам от Whey Protein Concentrate?

Потреблението на Whey Protein Concentrate дава възможност на организма за бързо снабдяване на качествени протеини, което доказано допринася за изграждане и поддържа на мускулната маса. Whey Protein Concentrate е с най-доброто възможно съотношение на цена-качество. В допълнение, Whey Protein Concentrate е с отличен вкус.

При хора с непоносимост към лактоза, ние препоръчваме използването на суроватъчен протеин изолат. Той съдържа минимални количества лактоза поради специалния производствен процес, чрез който се извлича.

Като допълнение към суроватъчен протеин концентрат, ние препоръчваме да използвате и бавни протеини, които, макар и не толкова бързо проникват в кръвната плазма, както е в случая с Whey Protein Concentrate, но по този начин се гарантира по-дълготрайна доставка на аминокиселини в клетките. Това е особено благоприятно, например вечер преди лягане.

Функционалност и въздействието на Whey Protein Concentrate

Whey Protein Concentrate се състои изцяло от ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат (WPC), който се счита за най-популярния и най-широко използван протеин в спортното хранене. Този протеин се състои от множество различни протеинови компоненти като: бета-лактоглобулин, алфа-лакталбумин, имуноглобулин, серумен албумин, гликомакропептиди, протеоза пептони, лактоферин, лактопероксидаза и лизозим, които са сред най-важните съставки.

Whey Protein Concentrate осигурява съдържание на протеин до 76% (в зависимост от вкус) и има висока биологична стойност от 104. В този контекст трябва да се отбележи, че биологичната стойност показва ефективността, която има продукта като хранителен протеин, теоретично превърнат в ендогенен протеин (мускулен протеин). Whey Protein Concentrate осигурява 45% EAAs и 22% BCAA и по този начин има функционален аминокиселинен спектър.

Whey Protein Concentrate се характеризира с бързо усвояване, което осигурява своевременното наличие на аминокиселини в кръвта, което води до бързо изграждане и поддържане на мускулната маса. Това е изключително важно в ситуации като сутрин след ставане и преди, по-време, и след тренировка.

От хранителна гледна точка Whey Protein Concentrate е допълнително обогатен чрез добавянето на ензима лактаза и 10 основни витамина, които имат много научно доказани ефекти. Витамин се съдържа в суроватъчен протеин концентрат В6 допринася например. Например Вит. В6 съдържащ се в Whey Protein Concentrate доказано подобрява усвояването на протеини и влияе положително на метаболизма като цяло.

Един от най-популярните и най-често използван суроватъчен протеин е Суроватъчен Протеин Концентрат или Whey Protein Concentrate (WPC)
Той е получен чрез ултра филтрация на суроватка, която ни осигурява пудра с процент на съдържание на суроватката по-малко от 90%. 

Суроватъчният протеин е една от най-използваните хранителни добавки в целия свят. Произвежда се от мляко и е напълно безвреден. Неговата основна функция е да подпомага мусулното възстановяване и да подкрепя покачването на чиста мускулна маса.
 

Supplement facts:

/100g

RI*

/Portion**

RI*

Energy

1623 kJ

19 %

487 kJ

6 %

 

382 kcal

19 %

115 kcal

6 %

Fat

5.30 g

8 %

1.60 g

2 %

of which saturates

3.90 g

20 %

1.20 g

6 %

Carbohydrates

8.00 g

3 %

2.40 g

1 %

which sugars

7.30 g

8 %

2.20 g

2 %

Protein

76 g

152 %

23 g

46 %

Saltt

1.10 g

18 %

0.30 g

5 %

49,00 лв.

Възможни опции