Peak

Покажи: Списък / Решетка
Сортиране по:
Покажи:
 • Adaptogen
  ADAPTOGEN съдържа екстракти от rhodiola, роза, женшен, ashwagandha и shilaijt. Тези антистресови екстракти, известни по-малко в храненето на спортуващия и повече в храненето за медицински цели, помагат на организма да се адаптира не само към ежедневните и трудовите натоварвания, но и към тези по вре..
  33,00 лв.
 • Alkaline Creatine
  ALKALYNE CREATINE (стабилизиран с алкали ph>12) притежава алкална формула на креатина, която го предпазва от преобразуване (от стомашната киселина) в неефикасен, натоварващ организма, креатинин. По този начин, той бива напълно абсорбиран от клетките (мускулите) като преминава непроменен през хран..
  36,00 лв.
 • Amino Anabol
  Amino Anabol съдържа трите жизненоважни BCAA: L-левцин, L-изолевцин и L-валин в оптимално съотношение (2:1:1) и висока концентрация. BCAA, в състава на Amino Anabol, са бързо усвоими и изпълняват разнообразни функции, по отношение на мускулния растеж, издръжливостта, възстановяването, както и свалян..
  69,00 лв.
 • Arginin
  ARGININ е незаменима аминокиселина, превръщаща се в такава, при състояния на стрес и здравословни проблеми. В комбинация с Ornithin и Lysinе е затвърдила славата си сред спортистите на „разпределител на хормона на растежа”. За разлика от сравнително малката си функционалност върху HGH, по отношение ..
  33,00 лв.
 • Arginin Fusion (Vasobolan)
  VASOBOLAN е мултиматрица от всички налични в момента форми на Arginin и превъзходен прекурсор на азотен оксид. Ornithin, ketoglutarate, pyroglutamate, citrullin, forscolin, capsaciain и rutin оптимизират и повишават аргининовото ниво в кръвта. Чрез OPC полифеноли и norvaline (модулатор за обмяната н..
  69,00 лв.
 • Arthro Stack
  ARTHRO STACK е високо ефективна подпомагаща комбинация от известните градивни елементи на съединителната тъкан (хрущяли, сухожилия, колаген). Балансираното субстратно съотношение на Glucosamin, GAG-chondroitin-сулфати и метил-сулфонил-метан, прави този суплемент не само по-ефективен, но и значително..
  43,00 лв.
 • BCAA CAPS - 240 caps x 950 mg
  BCAA -  Branched Chain Amino Acids или L-Leucine, L-Isoleucine и L-Valine, са жизнено важни и крайно необходими за изграждане на мускулатурата, защото са единствените аминокиселини, които без да се преработват в черния дроб, отиват направо в кръвта - за около 10-15 мин, като почти веднага са на..
  53,00 лв.
 • BCAA TST
  BCAA TST е нова форма на аминокиселините с разклонена верига L-левцин, L-изолевцин и L-валин в съотношение 2:1:1. Посредством революционен процес на производство BCAA TST са разтворени предварително в малатна киселина и подложени на рекристализация, благодарение на което, те могат да се разтварят не..
  69,00 лв.
 • Beta Alanine
  Beta Alanine спомага за оптималното запълване на депата на карнозин в мускулите. Добре запълнените карнозинни депа оптимизират анаеробната производителност (мускулната издръжливост), ограничават насищането на мускулатурата с киселини (карнозинът е pH-буфер) и според най-нови изследвания, активират е..
  45,00 лв.
 • Carnitin
  Карнитинът не е аминокиселина в тесния смисъл на думата, всъщност той е вещество свързано с витамините от група В, но тъй като има химическа структура, близка до тази на аминокиселините, обикновено се разглежда заедно с тях. За разлика от истинските аминокиселини, карнитинът не се използва за синтез..
  35,00 лв.