BCAAs

Сортиране по:
Покажи:
 • Amino Anabol
  Amino Anabol съдържа трите жизненоважни BCAA: L-левцин, L-изолевцин и L-валин в оптимално съотношение (2:1:1) и висока концентрация. BCAA, в състава на Amino Anabol, са бързо усвоими и изпълняват разнообразни функции, по отношение на мускулния растеж, издръжливостта, възстановяването, както и свалян..
  * Разфасовка:

  69,00 лв.
 • BCAA CAPS - 240 caps x 950 mg
  BCAA -  Branched Chain Amino Acids или L-Leucine, L-Isoleucine и L-Valine, са жизнено важни и крайно необходими за изграждане на мускулатурата, защото са единствените аминокиселини, които без да се преработват в черния дроб, отиват направо в кръвта - за около 10-15 мин, като почти веднага са на..
  53,00 лв.
 • BCAA TST
  BCAA TST е нова форма на аминокиселините с разклонена верига L-левцин, L-изолевцин и L-валин в съотношение 2:1:1. Посредством революционен процес на производство BCAA TST са разтворени предварително в малатна киселина и подложени на рекристализация, благодарение на което, те могат да се разтварят не..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  69,00 лв.
 • Mega BCAA
  MEGA BCAA съдържа аминокиселините: L-Leucine, L-Isoleucine и L-Valine (1:1:2) в разклонени вериги, както и важните за усвояването на азота витамини от B група. Благодарение на новия High-tech метод за пресоване на таблетки и най-модерния в момента процес за филтриране Cross, в Mega BCAA са кондензир..
  * Разфасовка:

  51,00 лв.