PEAK International

Виж описанието

Peak International е подмарка на Peak Performance SA. Peak International произвежда и разпространява в световен мащаб отбрани добавки, които първоначално са били предназначени за руския пазар.

Продуктите на Peak International са разработени така, че да отговорят на най-високите изисквания на руските ХАРДКОР спортисти и да осигурят цялостно и безпрецедентно проникване в кръвта.

Добавките на Peak International са:

• научно доказани и изпитани от хардкор бодибилдери
• най-мощните ХАРДКОР отбрани добавки
• с реален ефект за МУСКУЛЕН РАСТЕЖ
• постигащи максимални РЕЗУЛТАТИ
• БЕЗ ДОПИНГ СЪСТАВКИ

Сортиране по:
Покажи:
 • Fighter Fuel Relax
  Fighter Relax е идеалният суплемент за бойци в тежка категория, но може да се използва и от мениджъри, работещи под силен стрес, както и от всеки друг, който търси естествен начин за почивка и бързо възстановяване. Ако сте поставени в условията на голям стрес, както е например при тежките тренировки..
  * Разфасовка:

  44,00 лв.
 • Fighter Fuel Reloaded
  Fighter Fuel е новото лице на продуктите, повишаващи производителността, предназначени за амбициозни бойци. Неговата научно разработена формула от аминокиселини, растителни екстракти, клинично дозирани стимуланти и електролити ти предоставя истинска пробивна сила, брутална ударна сила и изключителна..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  69,00 лв.
 • Intra veNOus
  "Свръхбърза" тренировъчна формула за ултра бързо доставяне на 65 ключови анаболни и антикатаболни ергогенни вещества. Предотвратява разграждането на мускулите и предпазва от умора, по време на тренировка. Засилва мускулното напомпване и увеличава мускулния обем. Тренирайки, вие искате да постигате р..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  99,00 лв.
 • Plutonium
  Plutonium е подобрен вариант на предтренировъчния суплемент Detonator — сега по-екстремен от всякога и подходящ и за най-тежка тренировка. Plutonium гарантира брутално напомпване на мускулите, максимално и повече от максимално обтягане на мускулните влакна, свръх енергия, почти нечовешка сила и терм..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  120,00 лв.
 • Trainbolon
  Иновативен тестостеронен стимулатор, съдържащ 13 специално подбрани съставки, дозирани в оптимално съотношение. Trainbolon гарантирано увеличава нивата на собственото производство на тестостерон при мъже и спортисти, които имат занижени показатели, дължащи се най-вече на тежки физически натоварвания..
  * Разфасовка:

  69,00 лв.
 • Tri Anabol
  Tri-Anabol отвори нова страница в областта на чистите от допинг (след тренировъчни добавки), благодарение на задействането на трите основни сили на анаболизма: предизвикване на максимално разпределение на анаболни хормони задействане на хипер анаболизъм чрез задържане на азот и синтез на мускулен ..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  133,00 лв.
 • Vasodilator
  Търсите най-зверската тренировка, в комбинация с почти болезнено напомпване, нечовешка сила и безкрайна мощ? Но ви е омръзнало да се въртите в леглото и да броите овце, защото стимулантите ви държат будни, точно когато не трябва? Искате бустер без огромни количества въглехидрати и без креатин, които..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  95,00 лв.
 • Whey Muscle Delicious 1000 g
  Whey Delicious е бързо действащ изцяло суроватъчен протеин, специално създаден по най-високи световни стандарти, идеален за максимален мускулен растеж с кремообразен млечен вкус. Историята за проектирането на този високо ефективен и изключително вкусен, (бодибилдинг-френдли) суроватъчен протеин, е п..
  * Вкус / Аромат:

  Разфасовка:

  66,00 лв.
 • WHEY2O
  WHEY2О - 100% вода - 100% вкус - 100% резултати. WHEY2O е освежаващата напитка за мускули. За разлика от други суроватъчни протеини, WHEY2O е 100% водоразтворим и може да се приема с вода без да се разваля вкуса му. Той е едно невероятно хармонично изживяване, което мигновено снабдява мускулите в..
  * Вкус / Аромат:

  Разфасовка:

  99,00 лв.