Всичко в едно

Виж описанието

All-in-one muscle builder

Какво са all-in-one muscle builder-ите?

Нашият многокомплексен all-in-one muscle builder Createston е специална формула за натрупване на мускули, състояща се от високостойностен и бързо достъпен протеин, свободни аминокиселини, лесно усвоими въглехидрати, и в зависимост от варианта, до 75 силно анаболни субстрати. Тази комбинация осигурява по естествен път максимален мускулен растеж.

All-in-one muscle builder-ът Createston е специално предназначен за прием след тренировка – най-важната част от деня за оптимално снабдяване с хранителни вещества. През този период организмът има особената способност да превръща хранителните вещества в мускулна маса. За да постигне оптимално изграждане на мускули, амбициозният спортист би трябвало да приема голям брой суплементи в определени интервали от време, което е свързано с големи разходи и специални познания. С нашия all-in-one muscle builder Createston, обаче, получавате един-единствен продукт, чийто съставки се допълват оптимално и усилват взаимно своето действие (синергия). Така с минимални разходи се постигат максимални резултати.

Createston се предлага в три варианта, съобразени с индивидуалните особености на обмяната на веществата, нивото на производителност и не на последно място финансовите възможности на всеки спортист, като съответно проявяват различно действие. Към всеки вариант са приложени неговите свойства, съставки и начин на приемане.

Предимствата на all-in-one muscle builder-a Createston накратко:

• Синергична комбинация от силно анаболни вещества в един продукт
• Максимално стимулиране на естествен мускулен растеж
• Увеличаване на обема на мускулите
• Оптимизиране на секрецията на хормони
• Подобряване на тренировъчната производителност и издръжливостта
• Подпомагане на възстановяването
• Улесняване на изгарянето на мазнини

Сортиране по:
Покажи:
 • Createston Normal UPGRADE 2015
  Createston е НОВ, ОЩЕ ПО-ЕФИКАСЕН, с  ПОВЕЧЕ ЕРГОГЕНИЦИ. Повторно подобреният и оптимизиран CREATESTON е Hi-Tech All-in-one формула, която съдържа всички познати в момента, ефикасни хранителни и градивни субстрати, необходими за максимално увеличаване на силата и мускулната маса, при натрупване..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  119,00 лв.
 • Createston Professional UPGRADE 2015
  BEST OF THE BEST!!! Най-професионално направеният и оптимизиран продукт от категорията ALL IN ONE в света!!! Супер мощна комбинация, гарантирано чиста от допинг субстанции! Гарантирани резултати за всеки, който търси ускоряване на чистия мускулен растеж! ТОП ПРОДУКТ, без аналог!!!   Сензацион..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  139,00 лв.
 • Tri Anabol
  Tri-Anabol отвори нова страница в областта на чистите от допинг (след тренировъчни добавки), благодарение на задействането на трите основни сили на анаболизма: предизвикване на максимално разпределение на анаболни хормони задействане на хипер анаболизъм чрез задържане на азот и синтез на мускулен ..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  133,00 лв.