Бързи протеинови формули

Виж описанието

Бързите протеини се характеризират с това, че техните аминокиселини попадат масивно в кръвния ток много скоро след приемането им. Изследвания доказаха, че масивното увеличаване на (есенциалните) аминокиселини в кръвта води до значително ускоряване на синтезата на мускулен протеин, а оттам и на нарастването на мускулите (анаболизъм). Бързите протеини обаче не престояват дълго в кръвта (около 3 часа) и в сравнение с бавните протеини защитават в по-малка степен мускулите от разграждане (катаболизъм).

Във всеки случай анаболните формули от бърз протеин са за предпочитане по време на тренировка или рано сутрин.

Сортиране по:
Покажи:
 • Soy Protein Isolat
  Soy Protein Isolat е бързо усвоим самостоятелен протеин с 95% протеин в сухо вещество и биологична стойност 85. Това означава, че Soy Protein Isolat е толкова добър или дори по-добър от млечния или месните протеини. Това, че е протеин от изцяло растителен произход, го прави една добра алтернатива за..
  * Вкус / Аромат:

  Разфасовка:

  46,00 лв.
 • Vegan Protein Fusion - 1000g
  ..
  * Вкус / Аромат:

  55,00 лв.
 • Whey Concentrate
  Кратко описание на Whey Protein Concentrate Whey Protein Concentrate осигурява до 76% ултра филтриран суроватъчен протеин (в зависимост от вкуса), който се абсорбира изключително бързо от организма и доказано изгражда и поддържа мускулната маса. Висококачественият Whey Protein Concentrate има вис..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  49,00 лв.
 • Whey Fusion
  Whey Fusion е модерен, шесткомпонентен протеинов комплекс със суроватъчни концентрати, изолати и хидролизати, свободен левцин и глутамин. Това го прави изключително бързо усвоим, наред с протеиновото съдържание от над 85% на суха маса и много високата биологична стойност, което позволява да се пород..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  139,00 лв.
 • Whey Muscle Delicious 1000 g
  Whey Delicious е бързо действащ изцяло суроватъчен протеин, специално създаден по най-високи световни стандарти, идеален за максимален мускулен растеж с кремообразен млечен вкус. Историята за проектирането на този високо ефективен и изключително вкусен, (бодибилдинг-френдли) суроватъчен протеин, е п..
  * Вкус / Аромат:

  Разфасовка:

  66,00 лв.
 • Whey Protein Isolat
  Whey Protein Isolat (95% протеин сухо тегло) е изключително бързо усвоим протеин, оптимизиран с аминокиселината L-левцин, храносмилателни ензими, бета-екдистерон и 10 витамина. Whey Protein Isolat е с ниско съдържание на мазнини и въглехидрати (под 1 %) и често се използва при диети и състезания или..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  94,00 лв.
 • WHEY2O
  WHEY2О - 100% вода - 100% вкус - 100% резултати. WHEY2O е освежаващата напитка за мускули. За разлика от други суроватъчни протеини, WHEY2O е 100% водоразтворим и може да се приема с вода без да се разваля вкуса му. Той е едно невероятно хармонично изживяване, което мигновено снабдява мускулите в..
  * Вкус / Аромат:

  Разфасовка:

  99,00 лв.