Предтренировъчни Бустери

Сортиране по:
Покажи:
 • Beta Alanine
  Beta Alanine спомага за оптималното запълване на депата на карнозин в мускулите. Добре запълнените карнозинни депа оптимизират анаеробната производителност (мускулната издръжливост), ограничават насищането на мускулатурата с киселини (карнозинът е pH-буфер) и според най-нови изследвания, активират е..
  * Разфасовка:

  45,00 лв.
 • EGCG
  Зеленият чай съдържа много на брой вещества, известни като полифеноли, включително фитохимикали с антиоксидантни, противобактериални, противовирусни и укрепващи здравето свойства. Изследванията на веществото епигалокатехин галат – специфичен полифенол, който се съдържа в зеления чай, показват, че то..
  * Разфасовка:

  39,00 лв.
 • Guarana
  Guarana е много мощено енергизиращ продукт, на основата на богат на кофеин екстракт от гуарана, който стимулира метаболизма и премахва напрежението и умората. Guarana е идеалният енергайзер за интензивни тренировки и е полезен при диети. Освен това, Guarana съдържа екстракти от зелен чай, сурови каф..
  * Разфасовка:

  29,00 лв.
 • Intra veNOus
  "Свръхбърза" тренировъчна формула за ултра бързо доставяне на 65 ключови анаболни и антикатаболни ергогенни вещества. Предотвратява разграждането на мускулите и предпазва от умора, по време на тренировка. Засилва мускулното напомпване и увеличава мускулния обем. Тренирайки, вие искате да постигате р..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  99,00 лв.
 • Plutonium
  Plutonium е подобрен вариант на предтренировъчния суплемент Detonator — сега по-екстремен от всякога и подходящ и за най-тежка тренировка. Plutonium гарантира брутално напомпване на мускулите, максимално и повече от максимално обтягане на мускулните влакна, свръх енергия, почти нечовешка сила и терм..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  120,00 лв.
 • Pump Serum - 600g
  L-аргинин хидрохлорид, L-цитролин малат, бета аланин, подкислители – лимонена киселина и ябълчена киселина, креатин цитрат, креатин пируват, креатин монохидрат, таурин, тирозин, глицин, аромати, магнезиеви соли на мастни киселини, кофеин, Жен шен екстракт, подсладители – сукралоза и ацесулфам калий,..
  * Вкус / Аромат:

  69,00 лв.
 • Speed
  SPEED е от голям интерес за онези, които пият сравнително много кафе. Съдържа висока концентрация на зелен чай (95%) и гуарана (20% кофеин). Полифенолите на зеления чай могат да усилят до 400-500% термогенетичния ефект на ефедрина и кофеина. Също така понижават количеството на ензима catecholo- meth..
  * Разфасовка:

  35,00 лв.
 • Speed Serum
  Speed Serum е изключително ефективен продукт от ново поколение, даващ мигновен прилив на енергия и имащ изключително силен фетбърнинг ефект. Уникална формула, съдържаща най-разнообразни стимулиращи вещества, растителни екстракти и аминокиселини. Екстракт от зелен чай, гуарана, кофеин анхидро, глюкор..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  51,00 лв.
 • Taurin
  TAURIN е аминокиселината с най-високо съдържание в човешкия организъм. Концентрирана е предимно в мозъка и сърцето. Участва в множество обменни процеси и е предпочитана от спортистите, най-вече заради своето действие като уголемител на клетките. Taurin засилва действието на инсулина, съответно - нам..
  * Разфасовка:

  27,00 лв.
 • Vasodilator
  Търсите най-зверската тренировка, в комбинация с почти болезнено напомпване, нечовешка сила и безкрайна мощ? Но ви е омръзнало да се въртите в леглото и да броите овце, защото стимулантите ви държат будни, точно когато не трябва? Искате бустер без огромни количества въглехидрати и без креатин, които..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  95,00 лв.