Черен дроб, Простата, Общо здравословно състояние

Виж описанието

Черен дроб, простата, здраве

Следните суплементи са специално създадени за важни за здравето и често натоварвани органи, за контрол на кръвната захар и за поддържане на добро здраве.

Именно при простатата и черния дроб често възникват проблеми, за защитата от които съществено значение има доброто хранене. Както се вижда от честотата на заболяванията от диабет, същото важи и за контрола на кръвната захар. Добавките, подобряващи общото здравословно състояние и укрепващи имунната система, осигуряват по-големи съпротивителни сили и производителност на организма, затова те също трябва да се вземат под внимание при избора на храни.

Повече подробности и информация за препоръчваните области на приложение се съдържат в описанията на съответните продукти.

Сортиране по:
Покажи:
 • Enzymes
  Enzymes съдържа растителни екстракти от папая, ананас, джинджифил и спирулина, които подобряват смилането и резорбцията на протеини, участват във важни метаболитни процеси и подпомагат мускулното възстановяване и заздравяването след наранявания. Какво мога да очаквам от Enzymes? Enzymes е ефек..
  * Разфасовка:

  32,00 лв.
 • Hepa Fusion - 90 caps x 950mg
  PEAK Hepa Fusion е 100% натурален продукт, който силно стимулира детоксикацията на тялото и прочистването на черния дроб. Елиминира натрупването на токсини в черния дроб, следствие от храненето, мръсния въздух, алкохола, цигарите, стероидите, лекарствата, стреса и други фактори.   Hepa Fusion..
  39,00 лв.
 • Resveratrol
  Ресвератролът е вещество от растителен произход, което се смята за „активна съставка на червеното вино“, макар че се среща и в редица други растения като малини, фъстъци и черници. Ресвератролът преди всичко се счита за мощен антиоксидант. На него обаче се приписват и множество други интересни качес..
  * Разфасовка:

  45,00 лв.