Стави, Хрущяли, Органи

Виж описанието

Стави, хрущял, съединителна тъкан

Следните суплементи са специално създадени за ставите, хрущяла и съединителната тъкан, които често са подложени на големи натоварвания при спортуване и в ежедневието. Тези формули засилват защитата срещу ставни проблеми и заздравяването на болки в ставите и привеждат съединителната тъкан в оптимална форма. Могат да допринесат значително за повишаване на производителността дори в напреднала възраст.

Повече подробности можете да откриете в описанията на отделните продукти.

Сортиране по:
Покажи:
 • Arthro Stack
  ARTHRO STACK е високо ефективна подпомагаща комбинация от известните градивни елементи на съединителната тъкан (хрущяли, сухожилия, колаген). Балансираното субстратно съотношение на Glucosamin, GAG-chondroitin-сулфати и метил-сулфонил-метан, прави този суплемент не само по-ефективен, но и значително..
  * Разфасовка:

  43,00 лв.
 • EPA / DHA / GLA
  EPA/ DHA/ GLA не е нищо друго, освен висококачествено рибено масло и масло от evening primrose (безстъблена иглика). Тези, ненаситени omega мастни киселини, са изключително важни за оросяването на тъканите, здравината на мембраните на всички телесни клетки, сърдечносъдовата система, имунитета, муску..
  * Разфасовка:

  32,00 лв.
 • Glucosamin
  GLUCOSAMIN (основен компонент на Chondroitin), всъщност е glycosaminoglycan (GAG) и се състои от 64% глюкозамин и 36% sulfur (сяра). Glucosamin е значителна част от градивния материал за цялата съединителна тъкан (хрущяли, сухожилия, колаген) и помага за нейното изграждане и регенериране. Това е сра..
  * Разфасовка:

  29,00 лв.
 • MSM - Methylsulfonylmethan
  MSM (Methyl-sulfonyl-methan) - Това, което звучи като химия, е чиста природа. Това е веществото, което предизвиква сълзи в очите при рязане на лук, съдържа се в млякото, доматеното пюре, чая и т.н. MSM участва в множество процеси на обмяна на веществата, както anti aging, кръвообращение, имунна сист..
  * Разфасовка:

  23,00 лв.