Ергогеници

Виж описанието

Обща характеристика на ергогениците

С понятието ергогеници се означават естествени вещества, които могат в малки количества да доведат до значително увеличаване на производителността. Освен ергогеници и техни комбинации, в тази категория са включени и други специални добавки, засилващи производителността. Поради големите разлики в тяхното действие, моля, прочетете описанията на съответните продукти.

Сортиране по:
Покажи:
 • Adaptogen
  ADAPTOGEN съдържа екстракти от rhodiola, роза, женшен, ashwagandha и shilaijt. Тези антистресови екстракти, известни по-малко в храненето на спортуващия и повече в храненето за медицински цели, помагат на организма да се адаптира не само към ежедневните и трудовите натоварвания, но и към тези по вре..
  * Разфасовка:

  33,00 лв.
 • Ecdysone
  ECDYSONE е: • по-силен от прохормони! • растителен екстракт без странични ефекти! • не е допинг! Ecdysone е нова супер добавка, съдържаща L-Leucinе, растителни вещества и преди всичко бета-екдистерон и turkesteron. Изследванията, спортната практика, както и предаваните през поколенията народни..
  * Разфасовка:

  63,00 лв.
 • Enzymes
  Enzymes съдържа растителни екстракти от папая, ананас, джинджифил и спирулина, които подобряват смилането и резорбцията на протеини, участват във важни метаболитни процеси и подпомагат мускулното възстановяване и заздравяването след наранявания. Какво мога да очаквам от Enzymes? Enzymes е ефек..
  * Разфасовка:

  32,00 лв.
 • Gaba XT
  GABA (гама-аминобутирова киселина) е аминокиселина, която се използва често от спортистите, за подпомагане настъпването на съня и подобряване на неговото качеството. Освен това, GABA увеличава нивата на човешкия хормон на растежа (HGH) в кръвта, намалява отрицателното въздействие на стреса и стресов..
  * Разфасовка:

  42,00 лв.
 • HMB
  HMB (Beta-Hydroxy-Beta-Methylbutyrate) е L-Leucine дериват, който подобно на BCAAs (също съдържащи Leucine), увеличава наличието на протеин в клетките, следователно, намалява протеиновия разпад (т.нар. катаболизъм). HMB подобрява енергийната обмяна на веществата (VO2-Max), изграждането на мускулите,..
  * Разфасовка:

  36,00 лв.
 • Resveratrol
  Ресвератролът е вещество от растителен произход, което се смята за „активна съставка на червеното вино“, макар че се среща и в редица други растения като малини, фъстъци и черници. Ресвератролът преди всичко се счита за мощен антиоксидант. На него обаче се приписват и множество други интересни качес..
  * Разфасовка:

  45,00 лв.