Енергизатори

Виж описанието

Механизъм на действие на фет бърнърите, карнитина и енергайзерите:

Суплементите от тази категория са ефективни помощници при оформянето на спортна и стройна фигура , напр. при диета или интензивни тренировки.

Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, респ. термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. Фет бърнърите действат по един или и по двата начина, като поддържат определен дефицит в енергийния баланс (разликата от изразходените и консумираните калории). Дефицитът в енергийния баланс е основна предпоставка за загубата на тегло по време на диета.

Заедно със свалянето на килограми се подобрява и дееспособността. Ускорената обмяна на веществата, респ. енергията, която не се натрупва като телесна мазнина, а попада в енергийната обмяна, е причина за намаляване на неохотата, умората и напрежението. По този начин добавките от този вид създават оптимални условия за големи умствени и най-вече спортни постижения. Интензивното спортуване от своя страна също благоприятства недостига в енергийния баланс и така се постига двоен ефект върху отслабването. Дори спортисти, които не възнамеряват да се подлагат на диета, оценяват ободряващото действие на тези продукти преди тренировка.

Друго тяхно предимство е намаляването на апетита, което води до по-малък хранителен прием. Това също влияе положително върху създаването на енергиен дефицит.

Предимствата на фет бърнърите, карнитина и енергайзерите накратко:

• ефективно и многостранно подпомагане на диети
• прилив на енергия, по-голяма воля за тренировка и издръжливост
• намаляване на умората и напрежението

Сортиране по:
Покажи:
 • Guarana
  Guarana е много мощено енергизиращ продукт, на основата на богат на кофеин екстракт от гуарана, който стимулира метаболизма и премахва напрежението и умората. Guarana е идеалният енергайзер за интензивни тренировки и е полезен при диети. Освен това, Guarana съдържа екстракти от зелен чай, сурови каф..
  * Разфасовка:

  29,00 лв.
 • Intra veNOus
  "Свръхбърза" тренировъчна формула за ултра бързо доставяне на 65 ключови анаболни и антикатаболни ергогенни вещества. Предотвратява разграждането на мускулите и предпазва от умора, по време на тренировка. Засилва мускулното напомпване и увеличава мускулния обем. Тренирайки, вие искате да постигате р..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  99,00 лв.
 • Plutonium
  Plutonium е подобрен вариант на предтренировъчния суплемент Detonator — сега по-екстремен от всякога и подходящ и за най-тежка тренировка. Plutonium гарантира брутално напомпване на мускулите, максимално и повече от максимално обтягане на мускулните влакна, свръх енергия, почти нечовешка сила и терм..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  120,00 лв.
 • Speed
  SPEED е от голям интерес за онези, които пият сравнително много кафе. Съдържа висока концентрация на зелен чай (95%) и гуарана (20% кофеин). Полифенолите на зеления чай могат да усилят до 400-500% термогенетичния ефект на ефедрина и кофеина. Също така понижават количеството на ензима catecholo- meth..
  * Разфасовка:

  35,00 лв.
 • Speed Serum
  Speed Serum е изключително ефективен продукт от ново поколение, даващ мигновен прилив на енергия и имащ изключително силен фетбърнинг ефект. Уникална формула, съдържаща най-разнообразни стимулиращи вещества, растителни екстракти и аминокиселини. Екстракт от зелен чай, гуарана, кофеин анхидро, глюкор..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  51,00 лв.