Карнитин

Виж описанието

Механизъм на действие на карнитина

Суплементите от тази категория са ефективни помощници при оформянето на спортна и стройна фигура , напр. при диета или интензивни тренировки.

Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, респ. термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. Фет бърнърите действат по един или и по двата начина, като поддържат определен дефицит в енергийния баланс (разликата от изразходените и консумираните калории). Дефицитът в енергийния баланс е основна предпоставка за загубата на тегло по време на диета.

Заедно със свалянето на килограми се подобрява и дееспособността. Ускорената обмяна на веществата, респ. енергията, която не се натрупва като телесна мазнина, а попада в енергийната обмяна, е причина за намаляване на неохотата, умората и напрежението. По този начин добавките от този вид създават оптимални условия за големи умствени и най-вече спортни постижения. Интензивното спортуване от своя страна също благоприятства недостига в енергийния баланс и така се постига двоен ефект върху отслабването. Дори спортисти, които не възнамеряват да се подлагат на диета, оценяват ободряващото действие на тези продукти преди тренировка.

Друго тяхно предимство е намаляването на апетита, което води до по-малък хранителен прием. Това също влияе положително върху създаването на енергиен дефицит.

Предимствата на фет бърнърите, карнитина и енергайзерите накратко:

 • ефективно и многостранно подпомагане на диети
 • прилив на енергия, по-голяма воля за тренировка и издръжливост
 • намаляване на умората и напрежението
Сортиране по:
Покажи:
 • Carnitin
  Карнитинът не е аминокиселина в тесния смисъл на думата, всъщност той е вещество свързано с витамините от група В, но тъй като има химическа структура, близка до тази на аминокиселините, обикновено се разглежда заедно с тях. За разлика от истинските аминокиселини, карнитинът не се използва за синтез..
  * Разфасовка:

  35,00 лв.
 • L Carnitine Liquid 2000mg
  Най - новото попълнение от серията на Peak Active ви представя уникален продукт с високото си съдържание на Л- Карнитин в ампула ще ви зареди с ударна сила от 2000 мг. в доза. Сега и с нов и вълнуващ вкус от Манго и Лимонена трева. ..
  * Вкус / Аромат:

  * Разфасовка:

  3,00 лв.