Фет бърнъри

Виж описанието

Механизъм на действие на фет бърнърите, карнитина и енергайзерите:

Суплементите от тази категория са ефективни помощници при оформянето на спортна и стройна фигура , напр. при диета или интензивни тренировки.

Това се осъществява чрез стимулиране на обмяната на веществата, респ. термогенезата, което води до по-голям разход на калории. Другият начин е чрез блокиране на натрупването на хранителни мазнини или излишни въглехидрати във вид на телесна мазнина. Фет бърнърите действат по един или и по двата начина, като поддържат определен дефицит в енергийния баланс (разликата от изразходените и консумираните калории). Дефицитът в енергийния баланс е основна предпоставка за загубата на тегло по време на диета.

Заедно със свалянето на килограми се подобрява и дееспособността. Ускорената обмяна на веществата, респ. енергията, която не се натрупва като телесна мазнина, а попада в енергийната обмяна, е причина за намаляване на неохотата, умората и напрежението. По този начин добавките от този вид създават оптимални условия за големи умствени и най-вече спортни постижения. Интензивното спортуване от своя страна също благоприятства недостига в енергийния баланс и така се постига двоен ефект върху отслабването. Дори спортисти, които не възнамеряват да се подлагат на диета, оценяват ободряващото действие на тези продукти преди тренировка.

Друго тяхно предимство е намаляването на апетита, което води до по-малък хранителен прием. Това също влияе положително върху създаването на енергиен дефицит.

Предимствата на фет бърнърите, карнитина и енергайзерите накратко:

• ефективно и многостранно подпомагане на диети
• прилив на енергия, по-голяма воля за тренировка и издръжливост
• намаляване на умората и напрежението

Сортиране по:
Покажи:
 • Carnitin
  Карнитинът не е аминокиселина в тесния смисъл на думата, всъщност той е вещество свързано с витамините от група В, но тъй като има химическа структура, близка до тази на аминокиселините, обикновено се разглежда заедно с тях. За разлика от истинските аминокиселини, карнитинът не се използва за синтез..
  * Разфасовка:

  35,00 лв.
 • Chitosan
  CHITOSAN е специално баластно вещество, което се среща главно в гъбите и черупките на морските раци. Особеното при него е, че задържа хранителните мазнини, приети с храната, в червата и по този начин не позволява тяхната асимилация. Един грам хитозан се свързва с най-малко пет грама мазнини, които б..
  * Разфасовка:

  29,00 лв.
 • CLA
  Conjugated Linoleic Acids или казано накратко - CLA, представляват интерес за спортистите, поради своето антиоксидантно, антикатаболно и анаболно действие. В едно норвежко изследване, продължило няколко месеца, освен засилване на имунитета и намаляване на телесната мазнина с 20%, се регистрира и уве..
  * Разфасовка:

  30,00 лв.
 • EGCG
  Зеленият чай съдържа много на брой вещества, известни като полифеноли, включително фитохимикали с антиоксидантни, противобактериални, противовирусни и укрепващи здравето свойства. Изследванията на веществото епигалокатехин галат – специфичен полифенол, който се съдържа в зеления чай, показват, че то..
  * Разфасовка:

  39,00 лв.
 • EPA / DHA / GLA
  EPA/ DHA/ GLA не е нищо друго, освен висококачествено рибено масло и масло от evening primrose (безстъблена иглика). Тези, ненаситени omega мастни киселини, са изключително важни за оросяването на тъканите, здравината на мембраните на всички телесни клетки, сърдечносъдовата система, имунитета, муску..
  * Разфасовка:

  32,00 лв.
 • Fat Regulator
  ..
  * Разфасовка:

  41,00 лв.
 • HCA
  HCA (Hydroxy-Citric-Acide) е екстракт от растението Garcinia Gambogia и заедно с D-пинитол и бета-екдистерон, е една от най-предпочитаните субстанции за спортистите. HCA подтиска АТФ-citrate-lyase ензима от цикъла на Кребс и така намалява преобразуването на въглехидратите в мастни киселини. По този ..
  * Разфасовка:

  29,00 лв.
 • Hellburner Black Edition
  ..
  * Разфасовка:

  82,00 лв.
 • Hellburner Carb Smasher
  ..
  * Разфасовка:

  82,00 лв.
 • Hellburner For Hers
  ..
  * Разфасовка:

  69,00 лв.