Тестостеронови бустери

Виж описанието

Обща характеристика на тестостерона

Половият хормон тестостерон е един от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция той допринася за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия. Решаващо значение обаче има не абсолютното количество на тестостерона, а количеството на свободен тестостерон. Докато при младите мъже тестостеронът се синтезира оптимално и по естествен път, след 25-ата година той започва прогресивно да намалява.

Тестостеронът в спорта

За разлика от най-анаболния хормон – инсулина – отделянето на тестостерон и свързаното с него количество свободен тестостерон се повлиява трудно. Затова много атлети посягат към медикаменти на хормонална основа, които обаче се смятат за допинг и са нездравословни. Такива препарати имат силно въздействие и могат да увредят продукцията на телесни хормони. Внесеният отвън тестостерон нарежда на организма да спре отделянето на тестостерон и така променя драстично неговия баланс, който не може да се възстанови напълно.

Добавките, регулиращи секрецията на тестостерон, т.нар. тестостеронови бустери, са добра алтернатива на медикаментите. Те може и да не достигат същия ефект в краткосрочен план, но са получени чрез екстракти от растения и са безвредни за здравето. Именно така по естествен път може да се оптимизира производството на собствен тестостерон при спортистите на средна възраст.

Предимства на суплементирането с тестостеронови бустери:

 • оптимизиране на отделянето на собствен хормон
 • изграждане на свободна от мазнини мускулна маса
 • подобрено възстановяване
 • засилване на нагона, издръжливостта и сексуалното желание
Сортиране по:
Покажи:
 • Aggro Shot
  Aggro Shot представлява иновативна формула, удобна за консумация, която по естествен път повишава нивото на азотния оксид в тялото. Аргининът и бета-аланинът разширяват кръвоносните съдове, увеличават притока на кръв към мускулите. Добавеният кофеин осигурява енергия за продължителна и тежка трениро..
  * Разфасовка:

  5,00 лв.
 • DAA Professional
  Иновативен продукт, контролиращ естествено нивата на мъжки полови хормони в тялото, съдържащ голяма доза D-аспарагинова киселина. DAA е непротеинова аминокиселина, която е жизнено важна за нормалното производство на тестостерон. Използва се предимно от спортисти, които искат да увеличат своите резул..
  * Разфасовка:

  44,00 лв.
 • Testo Stack
  TESTO STACK e матрица от всички доказали се повишаващи тестостерона средства и е най-ефикасният продукт от тази серия в нашата програма. Оптималното ниво на мъжките полови хормони е пряко свързано с по-доброто изграждане на мускули, разграждането на мазнини и по-доброто възстановяване след тренировк..
  * Разфасовка:

  32,00 лв.
 • Trainbolon
  Иновативен тестостеронен стимулатор, съдържащ 13 специално подбрани съставки, дозирани в оптимално съотношение. Trainbolon гарантирано увеличава нивата на собственото производство на тестостерон при мъже и спортисти, които имат занижени показатели, дължащи се най-вече на тежки физически натоварвания..
  * Разфасовка:

  69,00 лв.
 • Tribulus Terrestris
  TRIBULUS TERRESTRIS (TT) е най-известният и вероятно най-купуваният „естествен стимулатор на тестостерон” на световния пазар. Оптималното ниво на тестостерона е пряко свързано с по-доброто изграждане на мускули, следователно - разграждането на мазнини и по-доброто възстановяване след тренировка. Изс..
  * Разфасовка:

  29,00 лв.
 • ZincMA - 120 caps x 1000mg
  ZMA (Zinc-L-Monomethionine-Magnesium-Aspartate) не е вълшебно средство, както често се описва. То е ОПТИМАЛНО асимилираща се добавка от цинк и магнезий. Тъй като тези два елемента почти винаги са в недостиг при повечето спортисти, а са от особено голямо значение, на първо място за нивото на мъжките ..
  29,00 лв.