Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Програма ядене/вдигане  (Прочетена 1690 пъти)
FPS
Newbie
*
Публикации: 1

Профил Ел. поща
« -: Февруари 17, 2009, 03:30:15 »

Здравейте!

Днес си купих: лежанка, тежести с лост, дъмбели, велоергометър, лост за набиране, за кофички, лежанка за коремни преси, уред за крака и това е общо взето...

Та, на 17 години съм, тежа 53 кг и съм висок 170
Имам желание да си повиша тежестта, че съм слаб... Все пак съм 11 клас и догодина ще съм абитуриент и искам до тогава (година и половина) да заякна  Ъ?

Моля Ви ако имате време/желание да ми направите програма за: кой ден по колко пъти да вдигам и какво да ям...
Аз изчетох всички теми от този раздел, но искам мнението на някой който е наясно...

Имам и няколко въпроса:
Дюнера покачва ли маса, все пак има месо в него и т.н... Понеже са ми на близо и докато съм на училище...

Благодаря предварително!  Усмивчица
« Последна редакция: Февруари 17, 2009, 03:32:42 от FPS » Активен
jtt
Гост
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2009, 11:56:38 »

Здравейте!

Днес си купих: лежанка, тежести с лост, дъмбели, велоергометър, лост за набиране, за кофички, лежанка за коремни преси, уред за крака и това е общо взето...

Та, на 17 години съм, тежа 53 кг и съм висок 170
Имам желание да си повиша тежестта, че съм слаб... Все пак съм 11 клас и догодина ще съм абитуриент и искам до тогава (година и половина) да заякна  Ъ?

Моля Ви ако имате време/желание да ми направите програма за: кой ден по колко пъти да вдигам и какво да ям...
Аз изчетох всички теми от този раздел, но искам мнението на някой който е наясно...

Имам и няколко въпроса:
Дюнера покачва ли маса, все пак има месо в него и т.н... Понеже са ми на близо и докато съм на училище...

Благодаря предварително!  Усмивчица

Здравейте,

Като начинаещ, най-добре да започнете с тренировки четири пъти в седмицата. Понеделник - гърди, бицепс и горен корем - по 3-4 упражнения, 6-8 повторения за мускулна група, като предварително добра загрявка. Вторник е ден за гръб и трицепс - същата схема, 3-4 упражнения, 6-8 повторения за мускулна група и хубава загрявка. Сряда почивка. Четвъртък - предно задно бедро и долна част на корема - 3-4 упражнения, 10-12 повторения. Петък - рамена, прасец и странична част на корема (паласки). Упражненията, които трябва да се правят е трудно да ги обясня тук, защото не мога да качвам картинки. Най-добре е да ги потарсите в мрежата, да попитате някой приятел, който се занимава с фитнес или най-добре, отивате в първата фитнес зала и плащате за тренировка с инструктор. казвате му да Ви покаже всички упражнения за изброените горе мускулни групи и си ги записвате. Относно храненето, то е може би най-важната част от цялата "схема". Без него, почти нищо не се получава и обикновено само "боксуване" Усмивчица Като за Вашите килограми Ви трябва една добра високо въглехидратна диета. Калориите да бъдат около 2700 - 3200 за ден (в нета има много калорийни калкулатори и можете да си пресметнеш предпочитаната от Вас храна). Аз няма да си позволя да правя диета, защото това е строго индивидуално и зависи пряко от времето с което разполагате, часът в който ставате, кога тренирате, кога спите и т.н. Основните неща са хранене през около 2-3 часа, като сутрин, преди и след тренировка (около 1 час преди и веднага след) се набляга на повече въглехидрати и захари, а вечер преди лягане на повече протеин. Накой от храненията (поне 5 на ден) можете да заместите с доза протеин. Дюнерът е не лош избор. В него има добри количества въглехидрат и малко протеин. Ако имате възможност, може да изпивате доза бавен протеин около 30 мин преди него.

Отговорът ми не е много изчерпателен и ако имате допълнителни въпроси пишете.

Поздрави
« Последна редакция: Февруари 25, 2009, 02:50:46 от jtt » Активен
Vladimir.Isikiiski
Newbie
*
Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2009, 07:17:20 »

Дюнера не става.Носи си кутии с храна или шейкър с доза протеин/гейнер.Не искам да те обезкуражавам, но за 1 година чудеса не стават. Намигване
Активен

"If you're not on somebody's shit list, you are not doing anything worthwhile"
z00m
Newbie
*
Публикации: 2

Профил Ел. поща
« Отговор #3 -: Юни 04, 2009, 04:07:06 »

имаш ли желание сичко се постига но под сичко разбирай че си трябва време ти хубаво си се хванал да дигаш но нали знаеш че си трябва яко хранене аз лично от ядене и от много тренировки и под сам дал много положителни резултати аз сам любител вав фитнеса и честно да ти кажа сам доволен.Недей да ползваш химии и няккави такива защото си още млад защото после мацките место да те харесват ще те отбягват и да знаеш винаги че фитнеса се е красив спорт най вече здраве Усмивчица

ДА КАЖЕМ НЕ НА ХИМИИТЕ ПРИЯТЕЛИИ... има и други начини да станем якички Усмивчица
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  

Отиди на: