За нас

Компанията

Peak Performance Products S.A. е дружество с Люксембургски статут и седалище в Люксембург. Като фирма-разработчик, производител и дистрибутор на висококачествени спортни храни, хранителни добавки и диетични продукти Peak разполага с повече от 30 години натрупан опит.

 

Специалните технически познания, с които разполага Peak, намират израз в най-всеобхватния в света продуктов асортимент от най-различни специални добавки. Чрез това разнообразие от продукти всеки сам може да подобри качеството на храненето си. Много професионални спортисти са се убедили в нашето ноу-хау.

 

Качественото ни се оценява не само от силови спортисти и бодибилдери, но и от хора, трениращи хокей на лед, скачане с парашут, колоездене, мотокрос, както и ММА, карате, борба и други бойни спортове.

 

Доказаното ноу-хау се прилага още при разработването и последващото развитие на продуктите. Най-новите научни познания се вземат постоянно под внимание, но се подлагат и на критична оценка. Всяко новопубликувано изследване се прочита и оценява от нашия експертен екип от разработчици.

 

Peak винаги е бил считан за пионер в произвеждането на добавки и е определял тенденциите в тази област, като се започне с неизменните Creatin и BCAA аминокиселини и се стигне до актуалните в момента продукти като Beta Ecdysteron und Ethyl Ester.

 

Във фирмата се използват единствено висококачествени суровини на подбрани доставчици. Качеството на стоките се гарантира чрез внимателен контрол и готовност да се реагира с жалби дори при най-малки отклонения от нормата. Суровините се обработват върху фирмено оборудване (машини, съоръжения, уреди и лабораторни апарати) със специално внимание. Само чрез производството върху собствени съоръжения могат да се изпълнят високите стандарти на качество, които Peak Performance си е поставила.

 

Ценности и философия

Peak означава на английски връх и това е точно нашата цел. Искаме да предоставим на спортистите, но и на непрофесионално трениращите и на по-възрастните хора, най-добрата помощ при практикуването на техния спорт и посрещането на ежедневните предизвикателствата. Целта ни е всеки от Вас да отбележи върхови постижения във всяка дейност от своя живот.

 

Мотото „Хранене с победоносна мисия” не е изпразнена от смисъл фраза, а отразява нашата философия. Мисията ни не е да продадем продуктите си. Много повече от това - ние искаме да помогнем на клиентите си чрез индивидуални съчетания от продукти и предоставяне на задълбочени познания да водят един по-добър, по-здравословен и по-ефективен начин на живот. Основното, към което се стремим, е трайната удовлетвореност на клиентите. Ориентирани сме към създаване на дългосрочни и ползотворни връзки с тях, които да са от полза и за двете страни.

 

Личният контакт е важен инструмент за създаване на такава удовлетвореност. Искаме да сме винаги близо до актуалните тенденции на пазара и до клиента. Тези, които са ни гостували на изложението за фитнес Fibo или ни посещават редовно в дискусионния форум бързо усещат сплотената и непринудена атмосфера, която цари при нас. Обратната връзка, мненията и конструктивната критика на нашите клиенти са от голямо значение за нашия екип и винаги са добре посрещнати, макар и при цялото разнообразие от коментари обикновено да се налага да търсим компромис.

 

Тъй като Peak се стреми да предостави върхови продукти, особено внимание обръщаме на функционалността на нашите добавки. Тези висококачествени стоки трябва винаги да се предлагат на ниски цени. Но както качеството върви със своята цена, така и цените на качествените добавки трябва да се поддържат на определено ниво. Не бихме участвали в дъмпинг на цените за сметка на качеството, нито ще гоним високи маржовe на печалба. Благодарение на извършваните от нас независими изследователски дейности ние можем да предложим продукти с голяма функционалност при едно много добро съотношение между цена и качество. На това клиентът може винаги да разчита!

 

Подарете ни доверие и постигнете целите си с нас. Тялото ви скоро ще ви се отблагодари с по-голям потенциал за постижения и по-добро здраве и жизненост!